Rosiri's -kennel sijaitsee Lappeenrannassa, jossa kasvatetaan islanninlammaskoiria kotioloissa.

Eläinten parissa olen elänyt melkein koko ikäni. Ensimmäisen oman koiran hankin joulukuussa 2012: Ketunsaran Iris Lunudottir. Neidin kanssa kerettiin vajaa vuosi viettää aikaa, kunnes saapui toinen narttu talouteen lokakuussa 2013: Tuulenpuuskan Ros Emmasdottir. Ensimmäisestä pentueesta lokakuussa 2016 kotiin jäi Rosiri's Freydís Irisardóttir eikä mennyt aikaakaan, kun Tanskasta haettiin maaliskuussa 2017 urosvahvistus Gladur Tryggvi.

Koirien kanssa on harrastettu säännöllisen epäsäännöllisesti milloin mitäkin. Pääpaino on ollut paimennuksessa ja koiranäyttelyissä ja näissä lajeissa on kisattukin varsin mukavalla menestyksellä. Omaksi iloksi on harrastettu agilityä, tokoa ja rally-tokoa.

Ajatus islanninlammaskoirien kasvattamisesta heräsi, kun kävin islanninlammaskoirien jalostuspäivillä ja kaikella sieltä saadulla tiedolla tiedonhalu vain kasvoi ja sitten huomasinkin ilmoittautuneeni kasvattajan peruskursille. Ja tiedonhalu vain kasvaa päivä päivältä ja joka päivä oppii jotain uutta.

Kasvattajan peruskurssin olen suorittanut maaliskuussa 2014 ja Rosiri's -kennelnimen sain saman vuoden elokuussa. Kennelnimeni sisältää kahden ensimmäisen koirani nimet ja on näin muistuttamassa minua aina tästä ihanasta kaksikostani.

Tavoitteenani on saattaa maailmaan terveitä, hyväluonteisia ja kaikin puolin toimivia islanninlammaskoiria ensisijaisesti kotikoiriksi.